Zwift – SZR Autumn Race Series #11 2017

Bild: Zwift SZR Race 9 sekunder till start

Bild: Zwift SZR Race

Nummer 11 i serien avklarad. Jag har nu backat ner i C-gruppen en stund och där hävdar jag mig lite bättre just nu. Kroppen är förkyld men jag valde att köra ändå. Målet var som vanligt vi sjukdom, att ta det lite lugnt och som vanligt var det omöjligt att hålla. Race är race och då blir man taggad. :)

Idag var det 1 varv på banan ”Figure 8”, en av mina klara favoriter. På grund av att resultatsajten är ombyggd, kan jag inte längre se hur många som ställde upp på startlinjen i varje klass och totalt, men närmare 300 var anmälda kort före start. I min klass hittar jag 80 resultat och jag själv hamnade på plats 35. Hela resultatlistan kan man se .

Det gick som vanligt, jag tappade den stora klungan efter en av tre delsträckor. Det berodde nog mest på att jag inte var taktisk där det behövde tryckas på. Det går inte att hålla sig i klungan enbart på ljudbilden. Så jag körde nog ganska ensam sista två tredjedelarna av tävlingen. Jag väljer att se det positivt, att jag får mer träning av att slita hårt utan draghjälp av några klungor. Det lär ändå kunna skilja på upp till 40% om man får draghjälp av en stor klunga.

Ännu ett bra träningspass är över och jag har faktiskt krampkänning i låren. :)

Posted from Haninge Municipality, Stockholm County, Sweden.

Haninge Municipality, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.