Zwift – SZR Autumn Race Series #13 2017

Bild: Zwift SZR Race

Ikväll gick den 13:e deltävlingen av totalt 15 för höstens race serie. Denna gång på banan ”Volcano Flat reverse” som är en 12km lång, platt bana med några få knixar på.

Jag ställde upp i C-gruppen den här gången också och kände mig ändå i ganska bra form. Det kändes som om helgens Group workouts gjort lite nytta. Men jag bestämde mig ändå för att inte gå för fullt. Kroppen känns fortfarande inte helt OK. Men det är en sak vad man bestämmer sig för innan och en annan hur det blir i verkligheten. I dag blev det — som alltid ett rejält svettbad och möra lår efteråt.

Det blev plats 52 i C-gruppen och 202 watt i medeleffekt. Det roligaste idag var att jag vann pris i höstens utlottning av fina priser då serien är sponsrad av Cykloteket. Mitt pris blev den här gången vattenflaska från Zwift samt en kolfiber flaskhållare. Väldigt roligt. Givetvis hoppas jag på det stora priset i slutet av serien. Den som kört 12 deltävlingar eller fler deltar även i utlottningen av cykelhjälmar och en trainer. Riktigt avancerade priser. Hjälm har jag ingen glädje av men en trainer vore inte dumt. Jag har hittills deltagit i alla tävlingar och ska nog lyckas delta även i de två sista. Vi kan inte vara så förfärligt många svenskar som gjort det så chansen är inte omöjlig. :)

Posted from Haninge Municipality, Stockholm County, Sweden.

Haninge Municipality, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.