Västerviksresa igen

Vad hade vi där att göra…

Vi hade bestämt att åka till Västervik över nyår. Vi hade fått permis från Denises strålbehandling över nyåret (mer info om behandlingarna finns på Denises sidor). Vi skulle ha blivit hämtade med bil men i gammal hederlig Västerviksanda uteblev den skjutsen så vi fick ta bussen istället. På Cityterminalen gick biljettaparaten sönder när vi skulle betala och det blev aldrig av att vi betalade senare heller av någon anledning. Så resan blev gratis =) Väl nere i Västervik satt vi hemma med min lillebror Mattias, kusinerna Andreas och Kalle och ett gäng kompisar till min lillebror. Det var ganska trevligt. Jag och Maria la oss vid 2-tiden men väcktes någon timme senare av ett jädra stohej ute i köket som låg granne med vårt sovrum. Fest och musik på hög volym. Vi fick inte sova speciellt mycket den natten men märkligt nog sov Denise lite mer trots allt oväsen. På onsdagen satt vi mest och snackade och drack kaffe vid köksobrdet och på torsdagen körde Mattias och Andreas hem oss. Vi bjöd på mat på Pergola vid hemkomsten innan de åkte hemmåt igen. Både jag och Maria var ganska glada att vara hemma igen och slippa det eviga rökandet inomhus. Ingen tog hänsyn till vårt i stort sett nyfödda barn, men det har ju aldrig gjorts i den familjen tidigare heller så varför skulle de göra det nu…kan man undra.. Själv känner jag lika starkt som var gång jag varit där, att jag förstår varför jag flyttade långt därifrån.. Det är bara synd att detta eviga letande för mig vad som egentligen är min familj aldrig tycks ta slut. Mina riktiga föräldrar har inte förändrats alls, allt är som det var när jag en gång lämnade det. Det irriterar mig att jag ständigt tycks dras tillbaka dit igen eftersom jag blir lika besviken varje gång, mest på mig själv för att jag inte vill ha med dom att göra. Med min lillebror är det väldigt annorlunda, honom bryr jag mig och tycker väldigt mycket om! Jag är väldigt glad att det nu är jag, Maria och Denise!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.