Ny mobiltelefon, Motorola L7089

Nu har jag hämtat den för USA-resan inköpta Motorolan på Europolitan stores. Jävligt smutt, mindre än Nokia 6150 men helt kass för mig — tror jag.

Den har i och för sig röststyrning både för menyer och uppringning. Dvs man kan speca att man säger ”vidarekoppling” i micken så öppnar den menyn för vidarekopplingar. 10 såna alternativ kan man lägga in, och 25 uppringningar. Man säger ”pudding” så ringer den hem :). Så vem vet, om man får hjälp att definiera upp den kanske den går att nyttja. IR-port och programvara till PC, tack för det :). Den ska provköras nu ett tag framöver :).

Trippelbandare, dvs 900, 1800 och 1900 bandet. Dessvärre autoselectar den inte 1900-bandet, så man får växla manuellt när man kommer till USA men det går också att röststyra så man inte står där med lång näsa och måste be om hjälp :).

[tags]Arbete, Tjänsteresa, USA, Mobiltelefon, Mobiltelefoner, Motorola[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.