USA-resan bokad!

Idag blev min resa i tjänsten till USA bokad. För en tid sedan blev vi inbjudna till en abuse-konferens på vårt huvudkontor i Fairfax och eftersom jag jobbar med just abuse (missbruk över internet) så var det mest naturligt jag som skulle åka. Men det har diskuterats fram och tillbaka med ekonomi, om jag ska åka själv etc.

Men nu är det bestämt. Idag gav chefen sitt OK, även till att jag skulle få åka själv som jag insisterade på. Jag vill verkligen försöka klara mig på egen hand. Får jag någon med mig som ledsagare hamnar jag ändå bara i skymundan frivilligt eller ofrivilligt. Så även om detpirrar duktigt i magen av nervositet nu så SKA jag göra det!

Jag har tagit reda på att ledsagarservicen internationellt fungerar fint. En kompis som rest med ”Up with people” säger att flyget aldrig missar en ledsagning. Man får en tag i bokningen att man behöver assistans som följer än hela resan. Det känns bra om det funkar.

Nu ska bara flygbiljetter bokas. hotell i fairfax är bokat nära huvudkontoret. Det lär väl inte gå att gå emellan.

[tags]Arbete, Tjänsteresa, USA[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.