Resa till USA del V

Så var man då äntligen hemma. Idag vid 14-tiden kom jag fram till Arlanda. Och det var skönt att höra det svenska språket igen :)!

Hemresan gick bra även om det — såklart — blev strul på Dulles Airport när jag skulle checka in min ombokade biljett. Då påstod dom först att ombokningen inte fanns och sedan att det skulle kosta $100 för att boka om den. Vid det laget var jag så trött på kostnader men vad skulle man göra..

Flygresan till Amsterdam gick bra, jag sov större delen av vägen eftersom jag sovit ganska dåligt dehär senaste nätterna på grund av allt strul. Plötsligt vaknade jag av att motorerna slog av och planet började dyka. Jag tittade på klockan och det var två timmar kvar till vi skulle ha varit framme i Amsterdam. Jag blev faktiskt lite skraj ;) Vart skulle flyget landa 2 timmar före ankomst? Jag tänkte såklart att det var något fel. Men det visade sig efter en stund när jag frågade en flygvärdinna som bjöd på kaffe, att vi haft en ordentlig medvind hela vägen hem och att vi tjänat in tiden så pass mycket. Helt otroligt!

Det innebar förståss extra lång väntan på Schiphol och det var ganska dött och tråkigt.

Väl hemma har jag försökt hålla mig vaken och nu tittat på Rederiet och ska sova..

[tags]Arbete, Tjänsteresa, USA, Amsterdam, Stockholm[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.