UUNET flyttar till Solna

Idag flyttade vårt kontor från Torshamnsgatan i Kista till Armégatan i Solna. Vi har fått ett helt eget hus eftersom vi vuxit ur lokalerna där ute. Nu sitter vi i Shells gamla huvudkontor och när jag sitter här blir jag lite filosofisk eftersom när Shell var fornstora här jobbade förmodligen min norsk/svenske morbror Christer just här.

Men medan vi växer och blir större har väl praktiskt taget alla bensinbolag minskat och blivit mindre manstarka i och med allt fler obemannade stationer. Men från att ha byggt ett eget stort hus så undrar man vart alla tog vägen.

Nu sitter i alla fall vi här och det känns flott och tjusigt. Förra veckan var vi här och kopplade in allt internet så att det skulle fungera tills alla flyttade in. Nu har jag nödtorftigt installerat mig på min arbetsplats och känner att här kommer jag trivas bra. Klart bättre resväg för mig också.

[tags]Arbete, Solna, Kista, Shell[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.