Nu är glada julen slut!

Hej. Nu har jag inte skrivit på ett tag. Jag är inte van vid internet-dagböcker =) Jag har fullt shå att hålla min egen i trim som jag trots allt hållit vid liv sedan -93, eller om det var -90 tror jag förresten. Som ni säkert sett på vår nyhetssida har vi blivit fem i vår inte längre så lilla familj. Den 17:e december föddes Emilia Johanna-Loise på Huddinge sjukhus. Allt gick bra. Det enda som var annorlunda var att Marias kusin Sandra var med. Trevligt med sällskap under timmarna av väntan när Maria inte var så pratbar, men lite udda under själva förlossningen. Det känns som en intim stund — lite väl privat. Men Sandra var ett bra stöd för oss båda och trots att hon inte har några barn själv än, verkar hon inte direkt avskräckt efter förlossningen. Nu är jul och nyår över. Vi har suttit hemma mer eller mindre i tre veckor på grund av lilla Emilia. Det är inte utan att det börjar kännas lite kryp i benen och som om väggarna börjar tränga inpå än en smula. Om tre dagar börjar jobbet, efter lång och skön och kanske också välförtjänt ledighet. Hoppas ni alla haft en bra jul och nyår. Vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.