Nu har vi båt

Hej igen. Resan gick bra och nu är vi på Frånö Hotell i Kramfors. Ett jättemysigt hotell i gammal stil med bara 8–10 rum och en urtrevlig föreståndarinna. Här känner man att man skulle kunna bo längre. Resan upp gick bra förutom en felkörning på två mil på glashala vägar mitt i natten vid Höga kusten. Men när vi så småning om kröp ner i våra nybäddade sängar vid halv två inatt var det lilla missödet förlåtet =) Nu är vi dessutom ägare till en fin gammal båt från 1962. Vi fann en besiktningsman till slut, bara två mil från objektet som dessutom glad i hågen med kort varsel ställde upp. Han fick givetvis rikligt med drix och beröm. Klicka på ”Båtliv” i navigationen till vänster så får du se lite mer om vad det är för båt. Vi har dessutom hunnit vara på hundskolan på ett kort studiebesök och klappat chäfer- och Labradorvalpar och tittat i hundstallarna och boxarna och undersökningsrum och allt. Ätit middag på inhemsk pizzeria som var klart godkänd förutom att de inte tog kort.. Nu ska vi slappa och sova.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.