Eldkvarn-spelning

Jag, Joche, lillebror Mattias och Petri entrade Silja Festival för en 24-timmarskryssning!

Vi klev ombord vid 17-tiden och intog vår hytt. Där började vi förfestandet ganska omgående. Vi tröttnade snabbt på att sitta i hytten men eftersom inga barer öppnat än, satt vi oss i korridoren och drack öl och något annat sliskigt skit, oerhört moget =) På kvällen åt vi någon form av buffé som var helt ok även omd et är jobbigt att behöva springa efter mat stup i ett. Men mätta blev vi. När det slutligen var dags för Eldkvarn att spela fick vi en guldplats alldeles framme vid scenen, praktiskt taget med foten på scenkanten. Spelningen var grymt bra och publiken var rolig och ösig. Efterråt fick jag Pluras plektrum. Senare på natten hamnade vi i en bar och hinkade sider och beställde brickvis med sider åt gången. När frukostbuffén öppnade hade vi just lagt oss i sängarna och inte hunnit somna än. Vi gick upp och åt frukost och sedan tillbaka till hytterna. När båten landade i Stockholm igen hittade Mattias och Petri ett gäng brudar från Dalarna eller var det nu var ifrån. De bjöds med hem dit på efterfest och trots det vansinniga i det förslaget var det nära att dom hängde på. Istället träffade dom Marias kusin Sandra på Anchor inne i stan, jag och Joche åkte var och en hem till sitt.

[tags]Eldkvarn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.