Klännings jakten :)

Idag va jag o min kusin Sandra in till Bröllopsbutiken.. Va ju tvungen att visa henne den underbaraste klänninagr av dom alla :) Men innan jag provade den så tog vi ett gäng andra jätte fina klänningar för att prova.. man måste ju prova lite annat oxå :) Men sen när jag väl fick på mej den klänningen jag fastnade för förra gången kände jag att DEN HÄR VILL JAG HA :):) O så provade jag även slöja till, en jätte jätte fin med pärlor i. O tiare, halsband o armband hittad ja gmed. Fotade även alla klänningar som jag provade så jag kunde visa Lena dom. Sen fick jag bara hoppas att Lena kunde sy en sån klänning som jag vill ha :):)…

[tags]Bröllop, Brudklänning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.