Semester är skönt

Ja efter två veckors ensamt slit på jobbet med saker jag inte alls rått på, är jag äntligen långledig. Två veckors semester fram till jul är precis vad kroppen behöver. Det är liksom inget roligt längre och jag vet inte varför. Nu vill jag bara vara hemma och vara med min familj och mina barn och pyssla med min båt. Det enda som saknas är vårsolen. Men tills dess fyller vi vårt hem med levande ljus för att tränga bort höstmörkret. Ja, vinter kan man knappast kalla detta för. Smuts, grått och kallt, idag regnar det som om det vore en dag i oktober. Jag har aldrig varit någon förespråkare för den här årstiden men det har bara blivit värre med åren. Somrarna känns kortare och vintrarna längre och mindre vintriga. Men jag får fortsätta tända levande ljus så kanske det en dag vänder.

[tags]Semester[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.