Mer vinterdepp

Det känns som om det är det ända jag kan skriva om i dessa tider. Men det är verkligen svårt att hålla humöret uppe såhär års. Nu börjar det dessutom bli lite kallt till råga på allt. Vem vet, barnen kanske kan få lite snö till jul? Men jag känner rätt starka tvivel. Semester är fortfarande skönt. Jag har snart avverkat min första vecka av två. Förkylningen är tillbaka i kroppen och det känns ju inte så kul förståss. Igår kväll var det en liten tillställning med ”ungkarlsklubben”. Ingen middag den här gången. Bara några få öl och ships och hemmagjord dipp som fick magen att brinna upp =) Inte ens den lilla eventen som annars brukar vara så livfull kändes som något annat än halvfart. Var hemma redan vid ett-tiden, i praktiken helt nykter. Somnade ändå som en stock och hade mycket svårt att vakna igen, precis som alla andra mornar. Nästa vecka vill chefen ha utvecklingssamtal inför årets slut och bonustilldelningen. Det ska genomföras på engelska med vår tyske chef och det känns inte särskilt tillfredställande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.