Till Nåttarö

Vi och våra grannar samt alla 5 barnen åker till Östmarsfladen på Nåttarö där vi var för knappt två veckor sedan och längtar tillbaka. Fladen är om möjligt ännu mer knök denna enormt soliga dag och vi lägger oss åter igen på svaj. Sedan började vi frakta in allt och alla till stranden vilket måste sett kul ut. Min granne åkte med vår pyttelilla gummibåt fram och tillbaka, med fru, med 2 barn, ett lass med ytterligare 2 barn, ett lass med min fru, två lass med 2 barnvagnar och kylväska och slutligen ett lass med mig och hunden. Totalt 7 vändor fram och tillbaka och förundran blev bara större och större hos de som satt på stranden när avlastningen aldrig tycktes ta slut =) Slutligen sa en annan barnfamilj att det var skönt att det fanns fler som dom och åt det skrattade vi gott. Vi drog upp gummibåten på stranden och gav oss iväg över ön. Vi gick söderut mot västsidan och köpte glass och tog sedan en annan väg tillbaka som vi inte visste vart den ledde. Men slutligen hamnade vi tillbaka i rätt
vik. På stranden badade ungarna och lekte i sanden innan de oändliga rundorna fram och tillbaka började om.

[tags]Nåttrö[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.