Till Nåttarö

Vi har bestämt att åka till Nåttarö med Sandra, Sara och Jörgen. Vi lastar båten full av barn och matsäck och ger oss av. Vädret är dåligt och väderleksprognoserna talar om tilltagande kuling under natten. Vi diskuterar om vi ska sova kvar trots allt men eftersom det ska blåsa än mer imorgon känns det inte så roligt. Vi angör en brygga vid Östmarsfladen. Det är bara vi och ett par tre båtar kvar, men alla utom vi och en till ger sig av. Det blåser hårt och nordligt, rakt in i viken. Barnen lekte lite i strandkanten men det var kallt och ruggigt. Vi gick en kort prommenad men beslutade att åka hem och grilla vårt kött och korv hemma istället. Vi hade ett smärre helvete att ta oss ut i den kraftiga sidovinden men lyckades till slut. När vi passerade Furuklubbarna ut mot Mysingen lovades en skumpig överfart. Men det var motsjö och inga större problem annat än att det sprutade rejält över båten och vindrutetorkaren gick för fullt. Jag som är lite konstig, tyckte det var mysigt.

[tags]Nåttarö[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.