Vintern är äntligen här!

Tro inte att jag gillar vintern..Den är bara en transportsträcka tills nästa vår full av tungsinne och frossa och slask. Men när vintern ”äntligen” kommit är våren en årstid närmare. Den här hösten gick förhållandevis bra. Idag är båten konserverad och lagd i dvala, förtöjd med extra tampar för att klara stormarna i vinter. Detta är nog reckord i hur sent man kan konservera en båt. Men det var ju först nu minusgraderna kommit och om några dagar ska det bli riktigt kallt säga det. Nu har vi burit spannvis med färskvatten, oturligt nog slogs vattnet av just idag och kranar och ledningar är tömda. Men nu är det åtminstone gjort och jag längtar efter vår då man åker ut, monterar batterier och startar upp för första gången på våren. Det där nervösa trycket på startknappen, ska det fungera i år igen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.