Värmarinstallation

Under våren köpte jag en Webasto diesel-värmare på 3,5KW på Båtaccenten i Haninge.

Efter att ha läst på ganska mycket förstod jag att denna var bra. I vår förra båt installerade jag en Trumatic gasolpanna med luftburen värme på 2KW. Den var förvisso bra och snabb men gasol är alltid gasol. Dessutom fick man mer för pengarna när man köpte Webasto. Jag och Matte åkte ut och började pula, ta hål och skruva fast grejerna och dra el och värmeslangar. Jag hade så jävla ont i revbenen från förra veckan. Men, det som inte dödar det härdar och det var ju ganska självförvållat.. Nästa vecka ska personal på marinan ta hål för skorsten och insug för förbränningsluften och sedan är allt klart.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.