Läkarbesök med värkande revben

För uttrycka sig milt, satan i gatan va ont det gör!! Förra veckan var ju jag och Mange ute på äventyr (läs här) och i min iver att fixa ved till vår lägereld ramlade jag och hamnade över en sten med bröstkorgen. Sedan dess har jag inte kunnat röra mig och det har bara blivit värre. Mot slutet inte ens kunnat ta mig ur sängen utan stor ansträngning.

Så jag gick mot mina principer till farbror — eller fru doktorn som det var i det här fallet, mest för att se om något var brutet. Nu tror jag ju inte man gör något åt brutna revben men man kunde kanske få någon fet värkmedicin som gör det uthärdligt. Och det fick man :-). Inget brutet, bara en spricka och jag fick några stabila tabletter som det var ransonering på. Har provat nu och det känns som en dröm att kunna röra sig igen.

Kort sagt, fan va klantig man är!

[tags]Läkarbesök, Revben[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.