Portad på kinakrog

Ikväll var jag och gustav ute med några kompisar. Skulle bara ses och äta på kinakrogen ming Garden vid Medis. Det blev nobben direkt i porten och det väl tyvärr intehelt oväntat. Försökte argumentera, visa medgivandet från livsmedelsverket och lite sådant men det var ingenting som hjälpte. rejält sur och kränkt av att stå i dörren och tjafsa med alla gloende gäster gick vi istället till Charles Dickens på Folkungagatan där man nästan får skäll om man INTE har hunden med sig :)

Nu tänker jag prova huggtänderna på HO – handikappombudsmannen och se om det hjälper att anmäla..

[tags]Hund, Hundar, Ledarhund, Ledarhundar, Handikappombudsmannen, HO, Restaurang, Restauranger, Bar, Barer, Café, Krog, Krogen, Tillgänglighet, Allergi, Allergiker, Kinamat, Kinakrog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.