Ny mobiltelefon, Nokia 9500

Igår var jag inne på The Phone House — har blivit en dålig vana :) — och införskaffat mig en ny telefon! Lätt lyrisk av möjligheterna med skärmläsarna som uppenbarar sig!

Idag var jag och hämtade telefonen. Denna gång blev det en Nokia 9500 Communicator som inom kort kommer stödjas av skärmläsaren TALKS och jag har fått ett halvt löfte om att vara med och testa. Det är en ganska ovanlig telefon.

Den är ganska tuff, jag gillar ju lite större lurar. Valde den för dess avancerade kalender och epost-funktioner. Nu får jag nog vänta några dagar på skärmläsaren.

[tags]Mobiltelefohn, Mobiltelefoner, Mobiltelefoni, Nokia, Nokia 9500, Symbian, Nuance, Talks, Skärmläsare, Synskada, Synskadade, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Funktionsnedsättning, Blind, Blinda, Tillgänglighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.