Vårjippo

Helgen bjuder på vårjippo på vår marina. Visning av båtar till försäljning, information och visning av brand ombord på båtar, korv, kaffe och vofflor. På det hela taget en trevlig, aningens ostrukturerad och blåsig dag. Vi blev de som slutligen invadderade stället med närmare 15 stycken, släktingar och vänner. Märks tydligt att folk vill ut och röra på sig när vintern äntligen släppt sitt grepp om vårt kalla land. Jag passade på att städa båten från gamla flaskor med oljor, rengöringsmedel och dunkar med oanvänd motorolja för framtida oljebyten. De gör sig bättre i svärfars garage än tar plats i vår båt. Dessutom kom jag ett steg närmare beslutet till en ny stereo ombord. Den vi har klarar knappt CD-skivor, än mindre hembrända då man ogärna släpar orginalskivor med ut på sjön. Men, det är ju inte bara den utgiften man har att tänka på. Stereo hamnar dessvärre en bit ner på prioritetslistan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.