Micro Fun montering

Idag efter jobbet bokade jag tid med personalen på marinan för att få vara med att snickra ihop vår nya leksak. Jag köpte den förvisso inklussive montering och är fortfarande glad i efterhand att jag överlät ansvaret till dem. Men det var ändå kul att vara med och titta och skruva lite. En del pill blev det när Tohatsu inte skickat med rätt adapter för styrningen så personalen fick gå och fixa en hemmagjord bricka. Men till slut rullade vi den på kära, handdragen av fyra starka karlar mot vatten och sjösättningsramp och till slut låg den där och guppade. Anders på Marinan körde in den och justerade motorläge och styrning tills allt gick perfekt. Sedan brände vi 10 liter bensin tills mörkret och klockan satte stopp för verksamheten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.