Kort tur

Idag sken solen hemma i Haninge och vi hoppades på vackert väder även ute vid marinan. Vi tog pendeln och bussen ut till båten hela familjen denna lediga dag. Ute vid marinan var det dåligt med folk som vanligt. Barnen täljde, rodde och roade sig ganska bra. Jag pysslade en aning tafatt med mitt elarbete. Efter en stund kom våra vänner Mattias och Ulrika ut med sina barn vilket var en liten överraskning. Vi tog en kort tur med deras båt till Kaffeholmen, inte mer än 10–15 minuters långsam färd. Vi tog vår Micro på släp och satte ungarna i den vilket dom tyckte var kul. Vi drack kaffe och kissade barn på löpande band. Antagligen för att vi var på den båten utan toalett =) Sämre sätt att fira Sveriges nationaldag kan jag tänka mig. Men den enda nationaldagskänsla vi fick var genom att sätta upp flaggan :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.