Mattläggning

Mycket bryggfix och lite åka dessa dagar. Men vädret är väl lagom kul ännu och semestern har ju ännu inte börjat. En utmärkt tid för att fixa och pula och sådant har vi gott om. Jag ville ta en paus i elfixandet och åkte till mattaffären och köpte grå pluppmatta för att byta alla mattor inombords. 8M2 matta köpte jag och styrde ut mot båten. Den ena mattan gick som en dans att skära ut eftersom jag hade den gamla som mall. Enda tråkiga var att jag glömde ta reda på var den var dåligt skuren sedan tidigare och dom små skönhetsfelen ärvde även min nyskurna matta. Men som min far brukar säga, det är ingen skönhetstävling. Värre blev det i försallongen och förpiken. Där fanns inga formskurna mattor sedan tidigare. Durken måste förvisso slipas och lackas men matta håller värmen och håller ljudet borta vilket det ju är gott om i en resonanslåda som en stålbåt med dieselknota är. Jag blev inte klar idag innan det var dags att åka hem till grillad kyckling och nötkött.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.