Extra MVC-besök

Ytterligare ett mvc besök för att kolla mina värden.

Idag va de dax igen för att gå till mvc. Kände mej pigg somvanligt.. inga känningar alls av nåt. Men mitt protein i urinet hade ökat till +2 o mitt blodtryck va på 130/85 så Inger ringde in till spec mvc o de ville att vi skulle komma in för en koll kl kvart i två. Så de va bara o studsa hem o käka lite, fixa barnvakt o lite sånt. Väl på Huddinge gjordes en ctg kurva o nytt blodryck togs oo nytt urin prov o allt såg likadant ut som tidigare på dagen. Sen fick vi träffa doktorn som kollade mina reflexer o dom va tydligen rätt kraftiga vilket kunde innebära havandeskapsförgiftning. Så de ville lägga in mej.. urk :( Men men. man vill jut ein bli sjuk så att bebis skulle må dåligt. Jag fick ett rum o Jocke åkte hem för att hämta saker åt mej, hade ju inget med mej. Vid middagen hittde jag två till som låg innen som va jätte trevliga, Den ena hade samma symtom som jag o den andra hade börjat öppna sej o va bara i v 33. Men dessa människor gjorde min sjukhusvistelse mycket roligare. Sov illa den natten, hård säng o smal.. blä för sjukhus sängar när man är gravid. Plus att jag skulle samal urin så de va ett himla pysslande så fort man skulle på toa.. Tisdagen började med vägning o blodtryck, nu va blodtrycket 140/95 trots att jag hade sovit innan de togs. Sen gjordes nya ctg o sen fick jag träffa doktron igen som ville att jag skulle stanna ytterligare en natt.. urk. Men tiden rann iväg , pratade med dessa mammor o sen kom Jocke o hälsade på mej så vi fikade lite. Jobbigt o va ifrån honom så där.. Onsdagen kom o de va samam prosedur som dagen innan. Doktorn kom o tyckte jag skulle få åka hem, fast jag skulle samla urin över natten igen för att se så att jag inte fick mer äggviteämnen o urinen. Skönt o komma hem då barnen skulle åka bort på fredagen så jag hae massa att göra när jag kom hem. O de va så himla härligt att komma hem igen o sova i sin egen säng.

[tags]MVC[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.