Barnen ska resa bort

Här klagar man över att man får barnvakt allt för sällan..

Och inte har det blivit så många barnfria nätter eller helger genom åren. Men alla föräldrar vet, att när det händer är det väldigt skönt. Helgen före midsommar var vi barnfria och åkte med våra grannar till Rånö och käkade. Det var så skönt att komma hem utan att behöva lägga barn, att få vakna när man vill utan barn som tjatar om frukost. Fast alla föräldrar vet också att man inte önskar bort barnen på det viset. Man behöver bara andas lite då och då. Men mormor brukar avlasta oss då och då och det är vi henne evigt tacksam för =) Nu kom hon dessutom och ville ta med de 2 stora barnen till norrland på fredag. De ska vara borta i 19 dagar! 19 dagar, herre gud! Det mesta vi varit barnfria är från fredag till söndag men allra vanligast bara en natt. Och då har man alltid känt stressen över att dom måste hämtas. Men nu, 19 dagar! Det är lång tid. Fast vi ska ju få nytillskott snart och Emilia kommer ju vara hemma med oss så helt solo blir vi inte. Men när vår bebis kommer kan det vara skönt att ha mindre att tänka på. Och de stora barnen får vara med mormor och morfar, fiska, bada och ha det kul. Det kommer bli kanon. Men nån riktig glädje känner nog varken jag eller Maria =) Mest konstigt. Visst är man lite underlig ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.