Miranda tre veckor

Oj oj va tiden går.. tänk att vi haft henne i tre veckor redan.

Idag är Miranda hela tre veckor, undra hur mycket hon har växt?? De får vi reda på på måndag då vi ska till BVC igen spännande!! Jag tycker de är lite läskigt att tiden går så fort man hänger inte med riktigt. Samtidigt som att man vill att hon ska bli lite större, samtidigt som man vill att hon altid ska va så här liten o go. Men hon blir ju roligare ju större hon blir.. Ja mycket förvirrande är de :) Allt funkar ialla fall bra. Fast den som vi trodde skulle få en lillasyster kris hade de bara i ett dygt.. o de va Emilia.. Nu är de istället Denise som hålle rpå o tycker att vi bara bryr oss om Miranda.. o att Miranda bara får mat o inte hon o massa annat .. lite komiskt :)Jeppe verkar mycket förtjust i sin nya syster. Vill gärna pussa o gosa på henne. Men att han tycker om bebisar är ju ingen nyhet presis :) Nu har ialla fall Miranda fått nåt forma av dygnsrytm. Hon har en vacken period på 2-3 timmar på förmiddagen från de att vi går upp runt nio. Sen sover hon med uppehåll för mat o byte av blöja tillls runt sex tiden då är hon vaken fram till nio ungefär.. sen sover hon för natten till kl 00 -01 o sen sover hon till 3-4 o sen tilll 6-7 o sen går vi ju upp vid nio.. rätt ok. Små jobbigt att iinte få sova längre pass en tre timmar.. men men.. jag får va glad att on inte skriker på nätterna o är jobbig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.