Första dagen som fyrabarnsfamilj

Eftersom de två första barnen kom hem igår, så är de idag första dagen vi är fyrabarnsfamilj.

Härligt att alla i familjen är samlade. Idag va de första dagen som vi va hela familjen igen o de är kul o se hur de två stora barnen tar in sin nya lilla syster i famlijen.De verkar super stolta!! De kör vagnen så duktigt o är med när man byter blöja o ammar. STäller tusen frågor.. O Jeppe vill bara pussa henne på kinden hela tiden.. sååå söt :) Idag va vi till centrum hela familjen o de tog ju 100 år med ammningar o små tjurattacker från somliga men vi överlevde till slut :) O på eftermiddagen kom fam Karlsson o hälsade på för att se Miranda. Nu har vi åtta barn tillsammans så de är ett stort gäng som ses men mycket trevligt. De käkade här o barnen lekte bra från första stund för ovanlighetens skull , de va ute mest, rätt skönt för de kan bli rätt stimmigt med alla barnen inne. Mirande fick en fin pressent oxå söta små byxor o en tröja, som självklart är för stort än :) När fam Karlsson åkt gick vi hem till mormor en sväng för att fika o hämta lite av barnens kläder. Hon är så snäll o tvättar upp alla kläder som de haft med sej :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.