Lillebror har vart här

Det är alltid lika trevligt!

[Bild på Mattias och Emeli]

Mattias och Emeli komi lördags kväll. Vi här hemma blev alla väldigt glada eftersom det var länge sedan de var här. Den natten satt jag och lillebror uppe till fem, drack vin och pratade nytt och gammalt. På söndagen hann vi inte med så mycket annat än att gå en sväng i centrum innan affärerna stängde och sedan gick vi hem och grillade fläskfillé. På måndagen åkte vi alla till Kungens kurva. Tjejerna gick på IKEA och jag och lillebror gick på Jula och drägglade över verktyg och andra kuligheter. Jag köpte lite saker till båten, bland annat kompressor och oljesug. På tisdagen gjorde Mattias och Emeli stan på egen hand och träffade kompisar. Jag satt här hemma och scannade gamla foton från vår farfars gamla album de haft med sig upp. Dessvärre hann jag bara 1½ album av de tre de hade med sig men det blev ändå nästan 300 bilder från barndomen. På onsdagen var de tvungna att åka hem på grund av att jobbet kallade dagen efter. Tråkigt men vi hoppas verkligen att det inte blir lika långt till nästa gång =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.