Sommaren slut

Så var sommaren slut och det var väl inte den allra finaste sommaren vi skådat..

Men det har varit skönt att vara långledig. Båtmässigt har det varit en usel sommar där vi verkligen inte gjort skäl för ryktet att vara de flitigaste besökarna på marinan. Men dels fick vi tillökning mitt i högsässongen, dels stod det tämligen tätt mellan regnskurarna periodvis som ju drar ner lusten en hel del. Däremot har vi vart flitiga med arbetet på båten. Vi har lackat hela skutan invändigt inklussive durkar smat bytt alla dynor och gardiner vilket var hög tid. En del pumpar och motorrumsfläktar är bytta och större delen av elsystemet är omdraget och samtliga lampor utbytta. Så det är snart dags att ta upp lillbåten och dra glycol genom maskineriet på storbåten och lägga på vinterförtöjningen inför höststormarna där den första kom inatt. Vi får hoppas på mer åkande nästa sommar och Gotska sandön står fortfarande kvar på önskelistan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.