ID-kort för ledarhundar!

Äntligen är det här, det efterlängtade ID-kortet för ledarhundar! Tanken väcktes redan ”på min tid” som aktiv i ledarhundsföreningens styrelse, men såklart hände ingenting. Och som jag förstår det har inte ledarhundsföreningen varit särskilt delaktig, utan att det för en gångs skull Synskadades Riksförbund som tillfälligt vaknat ur dvalan och gjort något klokt i rätt riktning!

På kortet är en bild på föraren och hunden, namn, ras och färg som bekräftar att hunden är en tjänstehund samt den lagtext/medgivande från Livsmedelsverket som tillåter oss att ha hunden med på restauranger och krogar.

[tags]Hund, Hundar, Ledarhund, Ledarhundar, SRF, Synskadades Riksförbund, SLHF[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.