Stryk eller godis!

Så har vi genomlevt den första alla helgona-helgen i nya huset =)

Och vi klarade oss från påringningar även denna gången =) Tur var väl det för av glömska eller ren motvilja fanns inte en godisbit i huset denna lätt förutsägbara dag. Men jag fick inte använda min favoritreplik i år heller =) Våra barn däremot gjorde området med gott resultat i två eller tre vändor och vi sparade således in lördagsgodiset denna helg =) Grannarna tog högtiden på största allvar. Med ljudeffekter i trädgården av spöklika skratt med eko och en projecerad siluettbild på väggen försökte man inge stämning för förbipasserade och andra grannar hade kletat ner huset, eller snarare fönstren med blod =) Aja, bara fantasin sätter begränsningarna och tur att vår yngsta är en liten tuffing och inte skräms så lätt =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.