En månad i nya huset

Så har vi då bott här en hel månad och ja..Det känns jäkligt bra!

Allt viktigt är uppackat fast det står såklart en del kartonger kvar som alltid. En del ska in i skåp, andra upp på vinden men det känns helt OK och vi har bott in oss i området. Redan helgen efter inflyttning var det öststädning i området så vi fick en naturlig chans att presentera och visa oss bland grannarna. Alla vi träffat verkar väldigt trevliga. Vi har en del projekt vi inte har påbörjat än så som en del nya innerväggar på barnens våning samt lite nya golv i allrum, hall och kök men som jag brukar säga, vi har förhoppningsvis ett långt liv på oss och inget är akut. Men det är en skön känsla att pula i sitt eget. Enda oron är egentligen att något stort och dyrt ska gå sönder =) Men det orosmålnet har väl alla husägare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.