Julkonsert

Så är vi hemkomna från julkonsert med musikskolans elever…

Själv har jag känningar av en annalkande förkylning, Miranda är jättetjcok i halsen och Emilia hostar fortfarande. Men idag var det alltså dags för musikskolans elever att visa upp sig. Vi kände väl när vi gick dit att det var i senaste laget för en kväll i veckan med trötta barn och en bra bit hem, men när det var slut vid 21-tiden var alla väldigt nöjda. Barnen var oerhört duktiga och Denise spelade blockflöjt med sin grupp. Jag som alltid tyckt att blockflöjt vart ett gräsligt instrument och haft inställningen att ingen människa kan spela fint på blockflöjt, måste nog omvärdera läget lite =) Lägger man dessutom till 5 olika typer av blockflöjter och gitarrer och bas ihop blir det riktigt bra! Och säger man att ett barn ska spela violin så drar alla öronen åt sig och förutästter att det ska pipa och låta gnälligt. Men ett Batch-stycke med violin, cello och fagot utan en enda felaktig ton..Ja det är strålande och faktiskt njutningsfullt =) När jag lyssnar på klassisk musik föredrar jag tvärflöjt och piano men det här fungerade även det. Kort sagt en bra kväll trots sjuk liten som inte kan sova och bara gråter och hostar. Nu har vi liksom hunnit med både magsjuka och duktiga förkylningar sedan vi flyttade så nu börjar vi längta efter en frisk period.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.