Kanske dags för nytt jobb igen?

Idag har jag träffat en av cheferna från ICAP somär ett hjälpmedelsföretag som pysslar med synhjälpmedel av mer teknisk art. Jag har gjort något extraknäck åt dom när de behövt utbildningshjälp här uppe i Stockholm. Ett företag lokaliserat i göteborg som tydligen vill etablera sig här i Stockholm och då vill man tydligen ha mig med. Smickrande men läskigt. Byta jobb nu när vi nyss köpt hus. 6 års anställning i ryggen är åtminstone en viss trygghet som man nu kanske ska överge. Vi får se, vi ska ses senare och träffas allihopa får vi se hur det går. Men jag ska tydligen få starta kontor och det kan ju vara en liten utmaning och inom ett område som nog passar mig perfekt.

[tags]ICAP, Anställningsintervju[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.