Centraldammsugare!

Nu slåss vi om vem som ska städa :)!

Idag slutfördes installationen av vår centraldammsugare. Vi bestämde oss före jul eftersom vi inte längre orkade släpa stinkbomben över tre våningsplan och vi lät ABC Centraldammsugare ge oss en offert på det hela. Det visade sig att maskin och utrustning inte var stort dyrare än drygt en bra kvallitetsdammsugare av vanligt slag. Det som kostade var såklart installationen och att vi valde en lite dyrare maskin för att kunna slå av och på samt ändra effekten från munstycket. Den har dessutom hink istället för påse vilket gör att man kan grovstäda garage lite bättre. Men idag var det alltså klart och nu återstår bara lite jobb att dölja en del rör som inte kunde gömmas på något bra sätt. Men det är tystare, ingan äckeldoftande smutsluft bakom än. Nackdelen är den långa slangen men städar man efter ett mönster — vilket man ju ändå gör med en vanlig dammsugare med en lång sladd efter sig — går det riktigt bra. Kan rekommendera det varmt för andra som tycker dammsugning —
ja — suger.. :)

[tags]Villa, Radhus, Dammsugare, Centraldammsugare, Städning, Städa, Dammsuga, Dammsugning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.