Nu är glada julen slut!

Det blev en förvånansvärt lugn och skön jul!

Vi firade hemma i nya huset med svärföräldrar och Marias syskon Jonas och Jenny. Somliga hade lite brådis iväg till krog och vänner frammåt kvällen vilket var lite tråkigt när man väl ses en gång om året, men jag har slutat orka hetsa upp mig =) Annars var det trevligt och mycket god mat och dryck och barnen var nöjda med sina julklappar. Emilia fick äntligen sin bondgård och lek & lär-dator, Denise fick en MP3-spelare och Jesper fick spel till Playstation och alla barnen fick nya filmer till samlingen. Normalt sett är julen inte min favorithögtid vilket delvis beror på att det kort och gott är vinter och den årstiden känns det som om jag måste genomleva med respirator =) Men i år kändes det över förväntan okej, mycket på grund av huset som vi trivs så bra i och att vi var bland människor man inte behöver bete sig och göra om sig inför. Helt enkelt avslappnat. Dessutom bestämde vi att inte gå någonstans i år utan de som ville fick komma till oss och huset gjorde sig verkligen bra i juletid. Nu ser jag fram emot våren och sommaren!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.