Ny Ipod Video 60GB

ipod_video_60gb_blackIgår var jag och hämtade min nya Ipod Video 60GB. Beställde den för någon dryg vecka sedan och hoppades att den skulle hinna fram innan jag drar på hundkurs på måndag. Det var nära, men det gick! Men jag var tvungen att åka upp till fraktfirman i Upplands Väsby och hämta den på deras utlämningsställe eftersom demisslyckades med utkörning i torsdags och jag hade intemarginaler att vänta mer.

Men nu har jag den, den är otroligt liten och platt och söt! Just nu sitter jag och har installerat iTunes och håller på att strukturera upp all min musik. En del, men långt ifrån allt hade korrekta ID3-taggar men mycket jobb blir det. Har även satt igång att prenumerera på podcasts från framför allt Sveriges Radio som har många skojiga program.

Dessutom sitter jag och tankar över böcker inför resan. Det kommer bli kanon!

[tags]iTunes, Ipod, Apple, Musik, Mp3[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.