Första boken på engelska

Idag vid 7-tiden bar det av med tåg mot hundkurs på en kursgård i Småland eller Blekinge — eller var fan vi nu är =) Mer om det senare. Tågresan ner gick bra men det var en lite bökig resväg. Jag har just börjat läsa min absolut första bok i genren sjönlitteratur på engelska! En massa teknisk litteratur såklart men aldrig en vanlig bok. En gång för länge, länge sedan försökte jag läsa Liftarens Guide Till Galaxen på engelska men strandade nästan direkt.

Nu är det Harry Potter och Halvblodsprinsen som ”snurrar” i min nya jättefina Ipod Video 60 som jag lyckades få precis innan resan.

Jag vet inte vad jag föreställt mig, men förmodligen att en bok av den här typen skulle vara svårare. Den finns ännu inte inläst på svenska så desto galdare blir man när jag märker att det flyter på alldeles utmärkt. Och jag behöver verkligen förbättra mit ordförråd och då är ju detta det bästa. Boken är så skitbra att jag nog kommer läsa på varje ledig stund och sådana brukar det bli gott om på sådana här kurser.

[tags]Böcker, Harry Potter, Hundar, Ledarhundar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.