Denise byter skola

Så har du ett av våra 2 skolbarn bytt skola!

…och sådant är alltid läskigt, jag var nog mer nervös än henne tror jag =) Jag minns så väl hur det var med nya klasskamrater och det är bara ett av mina 5 skolbyten som gått riktigt bra. Men efter vår rundvandring under påsklovet och efter att ha träffat lärare och rektor kände vi oss lugna och nöjda med valet. En välutvecklad IT- och mediaskola i lugn och trygg miljö, egen kock i matsalen och en trevlig klass som det verkar. Matsalen var nog det som Denise reagerade mest över, hur lugnt det var, att man måste ta av sig skorna, att man kunde välja avdelning med eller utan musik och framför allt att man kunde sitta ute om man vill. Att skolan dessutom har en egen kock, 2 rätter + dagens soppa känns ju helt otroligt unikt! Vi kände oss lugnade av att få hem en lyrisk dotter med många nya kompisar denna första stora dag. Till hösten börjar de andra två, Jesper i tvåan och Emilia i förskolan och det känns otrligt bra att det ligger så nära och att de ska kunna gå där ända upp i årskurs nio.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.