Köksbeställning

Idag beställde vi nytt kök!

Så är då även vi i köksplaner, som så många andra =) Vi har suttit i några dagar med IKEA-katalog och tumstock och räknat och mätt, kontaktat elektriker och ventilationsfirmor och bortsett från att det är en stor affär och läskigt att göra själv, är det roligt! Och allt blir såklart ännu roligare om det visar sig sedan att alla våra mätningar är rätt =) Den 15:e juni är preliminärt leveransdatum. Jag är ju dessutom som jag är, så ikväll var Egge här på fika på väg hem från ett jobb och då kopplade vi ihop vår nyinförskaffade induktionshäll och provkörde den och bara av att ha provat koka en kastrull vatten på mindre än en minut gjorde att det var värt var enda extra krona. Det ska bli en fröjd när den sitter på plats =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.