Den blomstertid nu kommer!

Så har barnen äntligen fått sommarlov och Jesper gjort sin sista dag i sin gamla skola!

Vädret visade sig från sin allra bästa sida och barnen var glada och finklädda såklart. Denise fick fira avslutning med sin gamla klass för att vi inte skulle behöva dela på familjen i två skolor. Fröknar avtackades, lite uppträdande och sång i klassrummet och sedan med hela skolan i Gropen med tal av rektor och mer sång. Sedan firade vi med glass och gick hem och barnen dök i poolen och stannade där flera timmar. På kvällen blev vi bjudna på middag hos Ulrika och Mattias som förbarmade sig över oss så vi slapp äta färdigmat en dag mindre =) Medans barnen var på sin tredje simskolelektion satt jag och Matte och kopplade min nya navigator till båten och när vi fått igång den satt vi och knappade och tryckte en stund =) Barnens töp i säng! Imorgon kommer ventilationsfirman och ordnar med vår köksfläkt och vi firar 4-årig bröllopsdag i kaoset.Men den ska vi fira på lördag istället i skärgården på restaurrang moch med nya båten. Barnen ska få vara hos mormor. På fredag levereras vårt kök från IKEA och efter lördagens firande är det bara att sätta igång och snickra =)

[tags]Skolavslutning[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.