Köksrenoveringen har börjat!

Mycket ska man vara med om som man inte hade en aning om att man kunde =)

Och det är jättekul. Lägenhetsbarn som man är så känns det såklart lite läskigt men man mår bra för varje moment man klarar av! Idag har vi rivit ut vårt gamla kök. Vi började igår med överskåp men det tog stopp vid demontering av vatten och diskbänk eftersom vi köpt kulventiler men glömt rörkapare. Idag lånade vi in en och kunde slutföra. Vi skänkte bort vårt gamla kök på blocket och idag hämtades det upp och transporterades iväg till en sommarstuga där det skulle få fortsätta sina dagar =) I början på veckan kommer mattläggaren för att lägga vårt nya golv och sedan hoppas vi att köket levereras i tid så att vi kan börja montera. Nu har vi levt på hämtmat i två dagar. Ruskigt bekvämt men onyttigt. Men det får bli micromat eller kallskuret nån vecka framöver minst och vi får bjuda in oss med våld till vänner och föräldrar. Bilder kommer inom kort under Huset!

[tags]Renovering[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.