Årets invigning av Rånö Källan

Det är en höjdpunkt jag ser fram emot varje år!

Vi lämnade bort barnen, det var värsta arrangemanget. Jesper följde med kompisar till Gröna Lund, Emilia gick med sin kompis på badkalas och Denise var hos mormor. Vi packade båten med Sandra och Kim och gav oss iväg. Först strulade marinans dieselpump och vi var i starkt behov av bränsle. Till slut spottade den ur sig 80 liter och vi kom aningens sena iväg. Efter mat- och badstopp vid Kaffeholmen tuffade vi vidare mot Rånö. Vädret var strålande och nya navigatorn funkade perfekt. Enda missödet på väg dit var kaffetermosen som blev kvarglömd i bilen och kaffesuget är ju aldrig så stort som när man inte hr något kaffe =) Vi åt Rånö-källans underbara fläskfillé med potatisgrattäng som måste vara skärgårdens absolut godaste och mest mättande. Även om de hade en hel del nyheter på matsedeln tog vi ändå det säkra kortet. Efter god mat, efterrätt och kaffe tuffade vi en annan väg hem, norr om Rånö genom Ryssundet och över Mysingen mot hemmahamnen. Aningens försenade hämtade vi upp barn hos grannar och mormor och vi stupade alla trötta isäng efter en underbar dag.

[tags]Rånö, Rånö Källan[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.