Kaffe vid kaffeholmen

Tanken var att börja skrapa MPs båt men solen sken och barnen lekte och vi hade ingen lust =)

Så istället tog vi kaffetermos och lastade de 2 barn vi hade med oss och tuffade mot kaffeholmen. Det blåste lite men var i övrigt strålande väder. Barnen lekte kanonbra. När vi skulle hem hände inget när MP vred på nyckeln =) Inte ens ett klick. Vid närmare undersökning upptäckte jag att inte ens den pump som alltid går igång vid vrid till tändläge 2 gick igång. Ett litet elfel såhär på söndagen, gud vad roligt! Vi pysslade en stund men hittade inga säkringar som gått sönder och inga kablar verkade ha hoppat ur. Vi kände inte att vi riktigt hade tid att jungla med det där och ringde marinan för att höra om någon kunde dra oss hem den korta biten, bara några minuters resa. Mats skulle bara avsluta det han höll på med och sedan hämta oss men vi satt ju inte i skön på det viset. Under tiden letade vi vidare. MP lyfte på en luftslang som låg över en bunt kablar och vips surrade matarpumpen igång. Vi avbokade draghjälpen och tuffade hem för egen maskin med ytterligare en sak på att-göra-lsitan — ett skumt elfel..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.