Bryggsegling med barnen

Jag tog barnen med mig till båten för att bryggsegla och lämnade mamma och Miranda hemma för lite lugn och ro.

Det blev en liten överraskningstur. Vi packade allt och meddelade den glada nyheten precis när det var dags att gå. Det var inte alls lyckat. De var mitt i en lek och delar inte alls mitt båtintresse. Vi åt ships och dipp och tittade på film men det var svårt att hålla de sura minerna borta. När vi gick till kojs var jag den enda som inte hade sovsäck och tur var väl det..Efter flera veckors värme fick det för sig att bli kallt, ner mot 10 grader på natten. Förutom filt och lakan drog jag över mig tröjor och handdukar och lyckades till sist behålla värmen och kunna somna. Idag på morgonen hade toaletten runnit över lite på golvet och dom sura minerna fortsatte. Det var bara att packa och åka hem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.