Besök på Rånö Källan

Det måste vara reckord, tredje gången samma sommar och fler hoppas jag det blir!

Fler visiter till denna oas i skärgården med underbar personal och god mat. Och det är alltid med en känsla av ”nä inte nu ju” man åker därifrån. Vi har preliminärt bestämt att hytra stuga på Rånö nästa år när barnen är lite större och kanske klarar lugnet lite bättre. Jag ska äta på Rånö-källan varje dag =) Idag var vi där med Egge och Karin. Och trots att vi kom iväg aningen sent och fick stanna två gånger för kylvattenpåfyllning så kom vi för en gångs skull i tid med någon minut till godo. Vi skrattade lite galjhumoristiskt åt att vår båt alltid krånglar när vi ska försöka bjuda med kompisar och ha trevligt. Förra gången vi var ute med Egge och Karin fick vi åka bogserbåt hem men idag tog vi oss hem för egen maskin efter bad och kaffe och hemvägen gick smärtfritt utan några vattenpåfyllningstopp =) Mysingen låg näst intill spegelblank på väg hem och jag satt på rufftaket och tänkte att det här är mitt hav, här är jag upvuxen om du så stormar eller som nu, ligger nästan spegel.
Och den lukten som inte är som något annat.

[tags]Rånö, Rånö Källan[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.