Djurgårdspromenad

Vi åkte in till stan för att gå på Djurgården med familjen Stadin/Pålsson och alla barnen.

Våra barn var väl inte så jätteimpade av planen att bara gå. De ville hellre åka karuseller. Men till slut efter lite gråt, bråk och tandagnissel kom vi äntligen iväg. Vi gick av vid Stockholm Södra och gick till Djurgårdsfärgan och åkte över till Djurgården. Vi intog medhavda mackor och latade oss en lång stund på en gräsplan invid kanalen innan vi gick vidare. Barnen fann en strand nära gamla bron där de badade i kanalen. Vi har ett jättefint videoklipp på badande barn och båtar som passerar bara någon meter bakom. Det är sommar och alla vinkade och hälsade som man gör på sjön. Sedan gick vi över gamla bron, åt glass och gick tillbaka på fastlandsidan längs kanalen och upp till centralen med ett mullrande åskväder som hotade att braka loss i bakgrunden. Men det blev bara ett par regnstänk och ett par tre knallar. Väl på tåget var alla trötta efter en lång dag och det var skönt att lägga upp föterna på bordet när vi kom hem =)

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.