Årets besök på Gröna Lund

Vi tog som vanligt med oss extra barn och åkte iväg.

Emma och Anton följde med så totalt hade vi 6 barn med oss. Det roligaste är att folk tycks tro att alla är våra när vi är ute sådär så en klassisk kommentar är ”satan va me ungar!” Roligt =) Vi kom iväg vid halv elva-tiden och kom in lagom till gröna Lund öppnade vid 12. Efter lite snabb lunch satte barnen igång att åka och dom åkte verkligen ALLT och inte bara tre gånger =) Efter dryga åtta timmar, efter både glass och sockervadd började Jerry ”Jerka” Williams att lira på stora scenen och då blev ljudnivån mindre trivsam och åtminstone vi vuxna var helt slut i benen och det började bli långa köer till kaffestånden och dåligt med bänkar att sjunka ner på. Ett åk han jag och maria med och det blev Jetline såklart! Men det var en riktigt rolig dag med bara några få regnstänk vid ett par tillfällen. Barnen var ganska slut när vi äntligen kom hem straxt efter 22.

[tags]Gröna Lund[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.