Konservering

Vi får inte ihop det med konservering och upptagning på samma dag så nu får det bli såhär =)

MP ska ut och resa, marinan har fullt upp och kan inte de dagar vi kan..Så nu konserverade vi båtarna i sjön så får de dras bort till upptagningen när det blir tid för det. MPs sjövattenkylda maskin gick fort att köra igenom, det var värre med min som dessutom behövde få nytt vatten även på sötvattensidan. Det var ett jädra pyssel eftersom termostaten öppnar först när den blir varm och jag kände mig ändå inte säker på att allt var utbytt. Men med tanke på hur mycket glycol och vatten som gick åt så måste det vara OK nu. Det är alltid ett jädra pyssel med slangar, hinkar, vatten och glycoldunkar. Smutsigt, blött och jäkla tråkigt med höstarbete. Fick med lite saker hem också. Nu är det bara upptagning och täckning kvar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.